Bootcamp

Conditie, kracht, souplesse en explosiviteit.  Niet in sportscholen, maar hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur! Bootcamptraining is begin deze eeuw ontstaan in de Verenigde Staten, een sportmethodiek gebaseerd op de trainingsroutine van het Amerikaanse leger.

Nu wordt Bootcamptraining voornamelijk als een verzamelnaam gebruikt voor alle spierversterkende trainingen die in combinatie met cardiotraining, in groepsvorm, in de buitenlucht worden gegeven. Vooral het feit dat deelnemers altijd te maken hebben met wisselende weersomstandigheden en omdat de trainingen altijd anders zijn, maakt een bootcamptraining elke keer weer een uitdaging. Onder mijn begeleiding dwing je jezelf om elke keer tot het uiterste te gaan, maar aangezien er ook veel oefeningen in tweetallen en groepjes worden gedaan, neemt ook teambuilding een belangrijke plaats in. Het idee dat er niet met halters/gewichten wordt gewerkt geeft het gevoel dat je weer helemaal back to basic bezig bent.

Geschikt voor mannen en vrouwen van alle fitness niveaus!

Ik stel geen verplichtingen en de trainingsoefeningen zullen zo vormgegeven worden dat deze voor een ieder te doen zijn. Dit is per deelnemer verschillend en afhankelijk van de huidige sportbeoefening. Het accent ligt tijdens de training niet op cardiotraining! De afstand die wordt afgelegd tijdens de training is minimaal (max. 5 km).

Meld je nu aan!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s